PRAKTISCH

Lil'Hill Festival vindt al 22 jaar lang plaats in het pittoreske Luttenberg. Het Sallandse dorp in Overijssel telt slechts 2500 inwoners. Daar zijn er een stuk of 14 van verantwoordelijk voor dit mooie feestje. Openbaar vervoer is nog steeds in geen enkele vorm aanwezig. Geen trein, geen avondbus, geen tram, nada. Je komt er met de auto, fiets of taxi. Ergens overnachten is altijd mogelijk, stuur ons gewoon een berichtje en dan zorgen we dat het geregeld wordt.

Verder heb je alleen dit adres nodig voor je navigatie of taxi-chauffeur:

Lil'Hill Festival
Bergweg 1 / Dagcamping Luttenberg

OVERNACHTEN

In zo'n afgelegen dorp als Luttenberg, compleet verstoken van enige vorm van openbaar vervoer, is het wel fijn dat wanneer je 18 bier in je giechel hebt, je dichtbij het festivalterrein op je lauweren kunt rusten. Je kunt ons inschakelen voor een piepend luchtbed, een kats doorlegen slaapbank of een hooizolder, maar we hebben ook een heuse camping in de nabije omgeving van het festivalterrein bereid gevonden jullie festivalgangers te ontvangen.

CAMPING DE SENT

Camping de Sent is een weelderige oase aan de bosrand van de Sallandse Heuvelrug. Voor een prikkie heb je hier een stukkie gras dat je geheel naar eigen wens mag inrichten. Met een tent bijvoorbeeld. Boek snel een plekje voordat ze vol zijn.

>>> BOEKEN DIE HANDELĀ <<<

ANDERE TIPS

  • Kom op tijd, dat is gezellig! Het terrein gaat om 16:00 uur open
  • Er is genoeg lekker eten op het terrein te krijgen, maak je daar geen zorgen om!
  • Er is EHBO en security aanwezig voor onze en jullie veiligheid
  • Wij zijn hartstikke rolstoel vriendelijk!
  • Op Lil'Hill kun je je munten pinnen, maar de entree van 12 euro moet met cash betaald worden. Let op: er is maar 1 automaat, dus wil je sneller aan het bier, dan is cash ook zeker verstandig om mee te nemen.