Belgische top DJ Niobeat sluit danstent af!

0

De reanimatie troepen hebben zich net weer teruggetrokken uit Luttenberg. Chef danstent Melloww is twee weken in een kunstmatige coma gehouden, nadat hij onwel was geworden door telefoontje uit België. Niemand minder dan de schone dame Niobeat heeft namelijk toegezegd de danstent tot de graspollen toe af te breken! 

Eindelijk bij zinnen kon Melloww het met de rest van de organisatie delen. Je snapt dat dit voor een onvolprezen hosanna-in-den-hoge stemming zorgde, een moment waar jullie al van hebben kunnen meegenieten op Facebook, zo niet, hierbij een foto van het moment dat dit nieuws het hoofdkantoor, en tevens bingo-avond van gans gepensioneerd Luttenberg  bereikte:

Niobeat

Voor diegenen die de afgelopen jaren in de Mariagrot hebben geleefd: Niobeat, echte naam Niobe Ruts, staat sinds 2008 achter de deks. Ze staat niet alleen bekend om haar looks, maar ook om haar unieke mix van Techno en Tech House. Niobeat draaide eerder op Laundry Day 2011, Tomorrowland 2012, I Love Techno 2009-2012, Café d’Anvers (Antwerp), Culture Club (Ghent), Silo (Leuven), Spirito-Martino (Brussels), Moog Club (Barcelona) en Florida 135 (Zaragosa).

Tjakka! Dit wordt een topeditie!

 

Comments are closed.