Black Marble Selection naar Lil’Hill 2014!

0

Jaaaa! Wat zijn wij gruwelijk blij dat deze band op 12 juli nog een gaatje had in haar overvolle agenda. Heuze Rolling Stones taferelen kwamen eraan te pas voordat de deal rond was (als we onze boeker mogen geloven…). Maar ze staan er! Black Marble Selection gaat hun ontzettend aanstekelijke mix van Garage, Sixties en Rhythmn & Blues vanaf ons hoofdpodium op jullie afvuren. Geen enkele mogelijkheid om stil te blijven staan. Behalve op het podium, want deze gasten zijn ‘cool as a cucumber’. Mag je absoluut niet missen!

The Black Marble Selection

The Black Marble Selection is een Tilburgse formatie van zes muzikaal ongeschoolde vrienden met een gedeelde passie voor Sixties, Rhythm & Blues, Garage en Beat. De bandleden zijn spontaan samengekomen vanuit de gezamenlijke drang om een vergeten sixties sound nieuw leven in te blazen. Denk aan pakkende fuzz-riffs, een swingende beat en een flinke dosis reverb. De band onderscheidt zich door dit te combineren met het rauwe stemgeluid van de frontman.

Na 2 maanden repeteren werd de eerste show gespeeld, geheel bestaande uit eigen werk. Positieve reacties resulteerde tot meer boekingen, o.a. festival Mundial en “Sonic Ballroom” te Keulen. Wat begon als een bende, is in 2 jaar tijd opgebloeid tot een gedreven formatie. Inmiddels als graag geziene gasten bij 3FM en de Wereld Draait Door.

Check de hele line-up

Comments are closed.