Eerste DJ voor Lil’Hill 2014

0

Met een tampeloerus van heb ik jou daar appte onze chef Danstent de eerste bevestiging door. “Mien eerste DeeJay, ik heb em!” Daverde het in kapitalen op de groepswhatsapp van de organisatie.

Chef Melloww windt er geen doekjes om: “Ik volg ‘m ruim anderhalf jaar, en dit wordt er 1. Volgt nu het 1e jaar Rockacademie in Tilburg. Hij is echt een briljante producer, technisch dubbel en dwars Lil’Hill waardig! Deep house gemixt met een hele fijne Berlin sound.” Dames en heren, wij geven jullie:

Ifang

De eerste vangst mag er wezen. Ifang bracht op zeventienjarige leeftijd zijn debuut ‘Delusion’ uit op het Deventerse label esc.rec. Deze hobby werd al snel obsessie en inmiddels draait zijn leven enkel nog om zijn liefde voor draaitafels, knopjes en produceren. Geïnspireerd door de scene van zijn geliefde thuisbasis Nijmegen verkent Ifang de donkere, experimentele kant van elektronische muziek. Verwacht een set vol hypnotiserende soundscapes, diepe grooves en harde techno die doordringt tot lichaam én geest.

Eet smakelijk! Vorige week bevestigden we al de komst van Afterpartees en Twin Shades.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/122570026″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Comments are closed.