Kruiwagen nieuwe namen!

0

Wat hebben wij jullie weer lang in jullie soep laten gaarkoken, maar onze line-up komt nu op smaak hoor! Wat dachten jullie van deze toevoegingen: Adam & the Relevants, PAUW!,  Melloww, B.E.F. en Dito!

Adam & the Relevants

Rauwe pop, oftwel een botsing tussen 90’s britpop en Amerikaanse, actuele garagerock. Dat is de beste omschrijving die je aan deze rockers kunt geven. Met het achterlijk aanstekelijke ‘Live Forever’ hebben deze jongens een regelrechte hit te pakken. Moeders, houd uwen dochters thuis, anders dweilt dit hete kwartet op 13 juli de vloer met ze aan!

PAUW

Deze drie vrienden zijn een jaar lang een tot studio omgebouwde boerenschuur in gedoken.  Met invloeden uit de blues, de psychedelische 60′s & 70′s en muziek van nu hebben ze een groovende, ruige, magische en meeslepende creatie tot stand gebracht, u raad het al: PAUW! Met een op hol geslagen drummer, een bombastische bassist/organist en charismatische gitarist met gepassioneerde zang komen ze de boel even flink omploegen in Luttenberg.

Melloww

Waar prijkt deze DJ niet bovenaan de line-up posters? Juustem! Kwantiteit is kwaliteit in dit geval. Onze eigen chef danstent gaat laten zien hoe het moet in zijn, met de hand gebouwde, Swingtent.

B.E.F.

Wie inmiddels niet bekend is met de tunes van het B.E.F. Assult Sound System Ghetto Blaster Incorporation Company BV, heeft ieder lokaal feest met zijn bezopen kop onder een bouwhek gelegen. Deze heren gaan wederom een alles vernietigend dansfestijn neerknallen!

Dito

Dat de klad er bij de Kaasverzamelaars al een tijdje in zit, is niemand ontgaan. Echter draaien de twee vrienden solo nog wel ieder weekend stadions vol. Dus dachten wij: “Weet je wat, we boeken ze allebei!” De riders puilen uit van de eisen; zo moet de kleedkamer van Melloww zich op minstens 500 meter afstand van die van Dito bevinden. Dat belooft een bloedserieuze haantjesstrijd in de Dancetent!

Potverdomme, het wordt een programma om je vingers bij op te vreten! Wij zien jullie op zaterdag 13 juli 2013 in Luttenberg!

Check filmpjes van de bands bij Programma.

Comments are closed.