LIL’CAMPING

Zeg nou zelf. Wat is er fijner dan kruipend richting je tent of camper te gaan nadat je op de 25ste editie van Lil’Hill een sloot alcoholhoudende vloeistof naar binnen gekieperd hebt? Helemaal niks toch.

Afijn, ook dit jaar kun je dus tijdens Lil’Hill weer slapen bij de paarden, op zo’n 300 meter van het festivalterrein. Het is alleen niet meer gratis. De paarden van campingbaas Chris moeten ook eten.

20 euro per plek

Wat gaat dat geintje nu kosten dan? Een schamele 20 euro per plek. Op 1 plek mogen maximaal 4 personen slapen. Das nét 5 euro per persoon, mooie knieperd dat je d’r rond loopt. Stouw nog even wat eten naar binnen op de camping en zorg dat je voor 19:00 uur op het terrein bent, want dan is de entree namelijk gratis. Dan kost het toch nog steeds niks eigenlijk? Mooi toch.

ADRES LIL’CAMPING

Butzelaarstraat 63 in Luttenberg

Geboden Lil’Camping

  • De Lil’Camping gaat zaterdag 13 juli om 15:00 uur open
  • De Lil’Camping gaat zondag 14 juli om 12:00 uur dicht
  • Schreeuwen doe je maar op Lil’Hill, maar hou het ook daar gezellig
  • Respecteer de paarden, voer ze niet en laat geen afval in hun buurt achter
  • Maak sowieso geen rotzooi. Doe afval in een vuilniszak en sigaretten in een asbak.
  • Glas is niet toegestaan
  • Er is een wc-wagen, dus niet tegen de mais aan zeiken alstublieft, dankjewel.
  • Ben je een persoon die meent de “dj van de groep” te zijn met een “zeer obscure muzieksmaak” en dus overal zijn speaker mee naartoe neemt. Die mag je niet gebruiken. Iedere vorm van versterkt geluid is niet toegestaan.
  • Huisdieren (en dan met name honden, we hebben niks tegen honden, maar honden en paarden, dat is geen goed huwelijk, is gebleken, hebben we het afgelopen half jaar getest, het gaat gewoon niet) zijn niet toegestaan.
  • Hou rekening met elkaar en maak er samen een goed festival van

RESERVEREN

Er zijn een beperkt aantal plekken op de camping, dus reserveren is verplicht en beter doe je dat zo rap mogelijk via het onderstaande formulier. Let wel: als je het verstuurd hebt, ben je nog niet zeker van een campingplek. Wij sturen je een e-mail ter bevestiging. Deze proberen we zo snel mogelijk te sturen, maar we zijn geen godvergeten Booking.com he. Check ook je SPAM-folder voor de bevestiging.

Uitverkocht!

God alderbastens! Dat ging rapper dan het eerste vat bier op 13 juli! Campingbaas Chris gaat nog met een geodriehoek kijken of er nog wat tentjes bijpassen, dus hou deze pagina in de gaten voor extra plekken.

Iedereen met een plek heeft hiervan bericht gehad. Check daarvoor ook je ‘ongewenste mail’ of ‘SPAM-folder’. 

Alternatieve campings

Gelukkig zijn er nog tal van andere mogelijkheden om in de buurt te baden in weelderige Sallandse gastvrijheid. Kijk eens hier: