Nieuwe site online en twee bevestigingen!

0

Onze webmaster is er even druk mee geweest, maar met gepaste trots presenteert Beppie de nieuwe website van Lil’Hill. Een 6.0 verantwoorde droomsite die voorziet in al je behoeftes! Mooier kunnen we het niet maken, wel leukerder!

Eerste namen Lil’Hill 2014

Bij een nieuwe site horen nieuwe namen. En wij hebben Namen (met de hoofdletter N) voor je! Afterpartees is de eerste act die de graspollen langs oren komt rocken. Garagerock uit Limburg, wij horen u denken: “Er worden in tegenstelling tot Pinkpop en Rowwen Hèze dus wel goede dingen gedaan in Limburg!” Jazeker! Laat dat maar door ons uitpluizen.  Volgens gerenommeerde muzieksite Kicking the Habit een van de beloftes van 2014!

De tweede naam is het Nederlands-Belgische Twin Shades. Die staan op hun beurt (en samen met Afterpartees en Lil’friend de Sluwe Vos) in het beloftenlijstje van 3voor12. Een psychedelische rockband. Met snijdende gitaren en nummers die baden in een zee van reverb, baant de muziek van deze jonge honden zich een weg tussen garagerock en psychedelica. Donker maar dansbaar.

Eurosonic Noorderslag

We zijn ook trots om te melden dat beide acts volgende week op Eurosonic Noorderslag staan, zo ook de Lil’Hill vrienden van Adam & The Relevants en de Sluwe Vos. Natuurlijk komen er nog veel meer bands en dj’s met dit soort potentie bij, houd gewoon deze website in de gaten, geef ons een ‘vind ik leukje‘ op Facebook en je bent de eerste die het weet!

Lil’Hill vindt in 2014 plaats op zaterdag 12 juli in Luttenberg. Een kaartje kost net als voorgaande jaren een schamele 10 euro.

Comments are closed.