Locatie & Route

Zoals het beruchte duo Höllenboer – die van de hit ‘Busje Komt Zo’ ja, dat komt gewoon uit ons dorp – al zei: “Lutt’nbarg, woar ligt dat arngs?” Juist, waar ligt Luttenberg? Ook wel bekend als de enige échte Parel van Salland in Overijssel. Er gaat geen bus of trein naar Luttenberg, dat noemen ze ook wel ‘pittoresk’. Het festival zelf vindt plaats op de enige little hill van het dorp met een adembenemend uitzicht. Je waant je net in Frankrijk, maar dan met iets minder lekker weer…. en eten… en drinken… geintje natuurlijk!

Dus! Navigeer naar Bergweg 1 in Luttenberg en zie maar hoe je er komt! Als je met de auto komt, deel dan je plekken met anderen en denk een beetje aan onze planeet. Maar sowieso is het dan beter om te blijven slapen natuurlijk, vinden we hartstikke gezellig.

Overnachten

Niet alleen in COOP Alfring gingen de geruchten rond over een gratis camping mét gratis bier tijdens Lil’Hill 2023. Als een lopend vuurtje gingen de grootste verhalen door het land. Van Amsterdam via de Eemsdelta naar Geleen. Er werd zelfs gesteld dat de drummer van JOHAN en Claw Boys Claw zijn camper tegen de mais geparkeerd had. Dat zal toch niet? Nou, blijf dit website-jen maar eens in de gaten houden en regel maar vast een camper of iets in die trant. Binnenkort meer!

overige tips

  1. Kom op tijd, dat is gezellig. Liefst dreks om 16 uur.
  2. Er is eten. Better dan van oe moe.
  3. Er is EHBO en security aanwezig voor jullie, maar zeker ook Rens’ onze veiligheid.
  4. Wij zijn ontzettend rolstoelvriendelijk, maar helaas niet zo rolstoeltoegankelijk.
  5. Op Lil’Hill kun je pinnen en met cash betalen
  6. Op Lil’Hill is geen plek voor racisme, seksisme, homofobie en validisme. Wel voor alcoholisme.
  7. Cash mag ten allen tijde als fooi worden ingezet voor onze ploeterende vrijwilligers.
  8. Lil’Hill is tot op zekere hoogte (lees: 19:00 uur) leuk voor kinderen.
  9. Geniet nu. Het is later dan je denkt.

Dealtje maken?

Heb je nog een fantastisch streekproduct wat je aan de mens wil brengen? Of misschien zoek je nog een paar nieuwe dakdekkers of muurvarkens. Hang een poster, banner of misschien een keer iets nóg creatievers op bij Lil’Hill. Dat kan gewoon als de prijs goed is!

Contact

Je bent al een paar keer op Lil’Hill geweest en loopt iedere keer weer met je hasses tegen de festivalpoort aan. Dat wil je dan wel eens de suggestie kunnen maken om die poort te verhogen. Of je hebt je hele hebben en houden laten liggen op het terrein en wil laten weten of je dat al dan niet terug wil. Kan gewoon. Stuur een mailtje naar info@lilhill.nl. We helpen je graag.