Programma Lil’Hill 2014 compleet!

0

Bam! Zo ineens is het hele programma voor ons fijne festival rond! Hoe doen ze dat toch in Luttenberg? Geen flauw idee! Heb je een stoel en, vooruit, een biertje? Ga er maar eens goed voor zitten dan. Helemaal uit Leeuwarden komen de psychedelische rockers van Flying Trashcans voor een memorabel optreden in de weilanden van Salland. Een stuk intiemer en heter wordt het in een nader te noemen hokje op het festivalterrein. Daar gaat de Raaltese schone Nanne van der Linden, beter bekend als The Galileo Argument, de meest ranzige, r&b neuknummers transformeren tot zoete popliedjes. Dit alles doet ze onder de noemer ‘Vunzige Hitjes’. Hartstikke geil man.

Dance, dance, dance!

Als een loopse poedel liep onze Chef Danstent tegen het been van de PR-man aan te rijden. Mogen de namen eruit? Mogen de namen er nu uihuit??!! Ja Cheffie, dat mag. DJ Draft, Locklead, Lyniv Komrads en Tjallink voegen zich bij Onderkoffer en Bremer. De nieuwe toevoegingen scharen zich graag onder de genres techno en house. Weten jullie genoeg toch? Daarmee kun je gewoon de hele dag ontzettend hard uit je plaat gaan in de danstent. Deze wordt natuurlijk weer heel dik aangekleed, maar dat moet je allemaal maar lekker zelf komen bekijken!

Return of the legends: Het Vinyl Collectief

Wat zijn wij blij dat ze terugkeren naar Luttenberg. All the way from Utrecht, The Netherlands: Het Vinyl Collectief. Met een Lil’Hill ervaring die geen andere artiest kan evenaren brengen ze weer een koffer met alleen het allerfijnste zwarte goud mee naar The Garden of Love. Zeg je nou The Garden of Love? Ja! Die is ook terug dit jaar, speciaal voor de lieftallige dames van Het Vinyl Collectief. Zo zijn we dan ook wel weer.

En The Volcano Boys¬†en Dolle Mina’s komen ook.

Check de line-up pagina voor alle info en voorproefjes!

Comments are closed.