The Tiger Lovemachine komt knappen!

0

Hallo mensen! Het is nog maar twee weken voordat er weer een fantastisch festivalterrein in Luttenberg uit de grond wordt gestampt! 7 juli gaan we weer knoepenshard los op geweldige bands en dj’s! Goed nieuws wat dat betreft, we hebben een nieuwe naam voor jullie!

Deze ervaren band gaat de avond inluiden met hun onvervalste surf-cowboy-thunder-grunge-rock! Wij hebben het ook niet verzonnen, maar rocken doet het in ieder geval! En we zeggen ervaren, want de leden van deze band hebben getourd met onder meer Herman Brood, The Exploited, Motorhead,¬†Heideroosjes en donders veel meer grote namen. Als dat geen heerlijke opener in de bandtent wordt, dan weten wij het ook niet meer! Zij voegen zich bij de kneiter van line-up: Automatic Sam, Traumahelikopter, Pignose Willy’s, Sluwe Vos, Baritone, het Vinyl Collectief en nog veel meer gezelligheid!

Kaartjes

We krijgen al veel vragen naar kaartjes. Zijn ze al in de voorverkoop? Nee mijn vriend, dat zijn ze niet. Er is namelijk helemaal geen voorverkoop, dat weten jullie nu wel een keer toch? Gewoon lekker langskomen, tientje aan de kassa betalen en de dag van je leven hebben. Ja… Het is zo simpel!

Comments are closed.