Tickets

Je kunt geen tickets voor Li’Hill kopen online. We hebben nog nooit een voorverkoop gedaan. Uitverkopen trouwens ook niet. Mocht het onverwachts ontiegelijk druk worden, dan duwen de hekken gezamenlijk wat meer naar achter en kunnen er nog wat bij. Hoe meer zielen, hoe meer omzet voor ons.

Tickets zijn dus aan de festivalpoort verkrijgbaar voor een scharminkel bedrag van 18 euro. Tot 19:00 uur is de toegang zelfs gratis (merch kopen is dan eigenlijk wel verplicht, vinden we zelf). Maargoed, 18 euro, dat is ongeveer 5,5% van een Lowlands-ticket en bij ons krijg je betere bands, meer sfeer, goedkoper bier en gegarandeerde toegang. Wat wil een mens nog meer.

Reserveren

Je wil toch reserveren. Je hebt een vreemde tic, staat onzeker in het leven of kan ’s nachts gewoon niet slapen van de gedachte om de 25ste verjaardag van Lil’Hill te missen. Nou stuur dan even een e-mail naar info@lilhill.nl en dan krabbelen we je naam op een lijstje bij de kassa. Slaap lekker.

Groepstickets

Lil’Hill Festival is uitermate geschikt voor grote groepen mensen. Vraag dat maar aan de mensen van Hedon Zwolle, die hun bedrijfsfeest een keer op Lil’Hill hebben gevierd. Nog iedere dag wordt er bij het koffiezetapparaat honderduit gefluisterd over de legendarische avonturen van alle collega’s in Luttenberg. Wil je dus ook met je bedrijf of bloemschikclub langskomen? Ook dan ben je via info@lilhill.nl welkom om je te melden. Dan maken we een mooi factuurtje met een beetje korting. Zo zijn we dan ook wel weer.