Topper Jay Rox komt minimal-set draaien!

0

De glimlach is met geen mogelijkheid van het hoofd van chef danstent Melvin Lammers te schoppen! “Ja, ja, ja!! Weer een ab-so-lute top act binnen gesleept!” Glundert hij van vreugde. “Ik voel me een beetje zoals die vissers van Diskofferie Tjannel, als ze net een grote vis aan boord halen!”

Onze chef is zo blij, omdat hij niemand minder dan Jay Rox naar Lil’Hill heeft gehaald:

Het jaar kon niet beter beginnen voor Jay Rox. Nu een van zijn tracks, een samenwerking met Justin Strikes, ‘Euphoria’ is uitgebracht op ‘The Ones To Watch’ EP. Op Mixmash records , het gerenommeerde label van Laidback Luke .  Met de mededeling dat we nog veel mogen verwachten van deze nieuwe  talenten.  Dit is dan ook een bijzonder goede erkenning voor al zijn harde werk de afgelopen jaren in de studio.

Met meer dan 10 jaar ervaring weet Jay Rox prima de weg te vinden achter de draaitafels. Tegenwoordig is hij resident op meerdere locaties en bij de trendy house concepten: Mixed up Music en HIP | House in Progress.

De afgelopen maanden waren erg succesvol. Samen met Chimney State won hij een een remix wedstrijd voor de getalenteerde zangeres Alice Offley uit Groot Brittanie. Hiermee versloeg hij ruim 75 andere kandidaten en won een professionele videoclip. Hij bracht tevens een remix uit van de plaat ‘Hashtag’ op Grapevine Grooves. Daarnaast tekende hij  een andere samenwerking  met Justin Strikes op PM recordings. Met de aanstekelijke lyrics van Phillip belooft ‘Let yourself go’ nog heel wat voor de aankomende zomer!!

Zorg dat je Jay Rox volgt op Twitter en Facebook voor zijn laatste ontwikkelingen!

Vorig jaar op Pedro Pico Pop:

Comments are closed.