Twee nieuwe namen!

0

Ja hoor, we hebben er weer twee binnen gehengeld, hier op ons hoofdkantoor in Luttenberg. En onder een druk waar een Gestapo nog wat van kan leren, dwong onze Chef Danstent naar buiten te brengen. Bij deze: Black-Bone en Onderkoffer staan op Lil’Hill 2014! 

Black-Bone brengt old school hardrock in de traditie van Motörhead, Guns N’ Roses en AC/DC weer terug het podium op. Met een ronkende bas, knallende drums en de aanstekelijk enthousiaste frontman Steef, die de vocalen en gitaarriffs voor zijn rekening neemt, blazen deze jonge honden menig publiek omver.

Onderkoffer is een 21-jarige House/Trap Producer en DJ die met zijn harde set altijd de tent weet af te breken. Als producer krijgen zijn House/Trap tracks en remixes wereldwijd support van artiesten als Yellow Claw, Martin Garrix, DVBBS, Borgeous, Sidney Samson, Blasterjaxx en meer!

Zo! Zij voegen zich bij eerder aangekondigde Afterpartees, Twin Shades en Ifang, Ingo. Check de line-up pagina voor filmpjes van de bands en DJ’s. Binnenkort meer namen en gekkigheid! Hou em in de broek!

Comments are closed.